Bögar och karamellfärg

Fy skäms på dig malin.. 2 månader ... Vad har hänt? Skaffat dig ett bättre liv än att blogga... haha ne det har jag tyväärr inte. Jag har bara inte orkat för mitt liv är så krävande (iaf skolan).

Okej nu ska jag försöka komma på det viktigaste som har hänt under dessa två månaderna... hmm...

  • En vecka i skolan utan Johhy - Det var inte lätt men jag överlevde iaf. Fick bara en allergichock av ensamheten och saknaden av min vän.

  • Filmkväll med Johhy och mirry - Det var en mysig kväll, Jag och Johhy fik dock ge oss när det gällde filmval. Vi ville se Beck men det ville inte Mirry så det var bara att ge upp hehe (två mot en =S) Tilllut blev det en Filmkväll med Temat: Homosexuallitet. (omedvetet ska tilläggas)

  • Vunnit över Poffe (Christoffer) i biljard - Att det sulle ta sån tid. men nu är han inte så mallig längre.

  • JULOV!!! - Åå vilken känsla det var när man jgick ner för teknis-trappan och visste att man inte behövde gå där på två hela veckor. Helt underabart!

  • Firat Jul med familjen i dagarna tre - Undra om jag har vart dum iår för tomten kom inte till mig. Men mamma o pappa hade tydligen gjort en deal med han att pappa skulle dela ut julklaparna iår. Det gick väl bra det med men det är ju inte annat än at man saknar honom!

  • Vart på Sveriges (om inte världens) roligaste nyårsfest - Vi hade såå kul tjejer (+Jocke). det bjöds på festliga välkomstdrinkar (City's ALKOHOLFRIA Cider med karamellfärg i cocktail-glas med "sockerkant"). Kvällen/natten forsatte med snittar och cider. Den "avslutades" med en tripp till Vattentornet för att beundra de fina fyrverkerierna. Visst låter det som en toppen fest!

  • Börja skolan igen =( - Det var en Hemsk känsla som kröp i mig när jag satte foten på skolgården den där måndagen (för en vecka sedan) 

  • SingStar-kväll/natt med Johhy - Oo detta måste vara månadernas Höjdpunkt. Ingen slår våran skönsång. Vi sjöng för full hals äda in på små timmarna. Mycket vatten blev det.

Detta var nog det viktigaste jag har gjort pån två månader (eftersom det är det enda jag kommer på). Jag kan iaf sammanfatta perioden med att det har inte bara vart skolan som har "underhållit" mig.


Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
// Malin



RSS 2.0