Turk på burk

Hejsan hur har ni det?
Själv har jag det underbart. Det känns som om livet inte kanvara bättre.
Fast det kan det nog om jag tänker efter.. men det är ändå helt Underbart.
Just nu sitter jag på min och  Niklas balkong i Turkiet och bara "njuter" av värmen.
Det är ca 38 grader i skuggan och i den "svalkande" poolen är det ca 29 grader.
Det är som mamma sa för ngn dag sedan " det är som att hoppa ner i en gryta med soppa"
Ikväll är det shopping som gäller i Alanya.
Får se vad jag kommer hem med, en ny väska kankse eller varför inte en ny klocka.

Nu ska jag fortsätta att njuta av min semester.
Jag är back on track igen söndagen den 10 augusti!

Saknar er alla!
Puss o Kram

Update

Morsning korsning!
Nu var det länge sedan jag bloggade igen. Jag är som sagt inte så bra på att ta mig tid till att uppdatera er om vad som händer (och fötter) i mitt liv.
Men ni får ta reda på det på annat sätt isf (bilddagboken eller mobilen till exemppel)

Vad har hänt sen senast då?
29/6 Konfirmation
- Kan man tänka sig det blev 1000 gånger bättre än vad man någonsin kunde tänka sig. Det blev många fina kort och fina minnen från min första (och förmodligen sista) konfirmation som ledare. Men det har verkligen varit ett lärorikt år på alla sätt.
1/7 Anna åkte till Bulgarien (tår i ögat på Malin)
- Det är inte lätt när det är svårt. Viste inte hur jag skulle klara mig utan att ha min lilla Anna att ringa och snacka med när det krisar sig. Men det var bara att bita ihop. Var så glad för hennes skull. jag vet ju trots allt att jag får min del av kakan den 26/7 - 9/8 i Turkiet
5/7 Lisebergsresa med Midsommargänget
- Det var verkligen en dag att minnas. Bara det att organisera att alla 18 skulle komma på samma buss var ju en historia för sig. Ni kan ju tänka er hur det var. Väl inne på Liseberg blev det inte så mkt åkt eftersom alla semestrande svenskar/danskar/norrman och engelsmän hade bestämt sig för att besöka Liseberg denna varma lördag. men det som åktes var Superkul!
6/7 Jag åkte till Öland med familjen Lodin
- Eftersom Gospelveckan på Löttorp var en sådan succé förra året kunde man ju inte annat än att tacka ja till erbjudandet att få vara med i år igen. det var lika bra iår om inte bättre. Denna veckan var man så lyckligt lottad att man fick äran att lyssna på (enligt mig) sveriges bästa evengelist Marcus Olson och Sverigeeliten vad det gäller Gospel Mercy Gospel Choir. Det blev ännu en oförglömlig vecka på Öland.
11/7 Anna kom hem från bulgarien
- Jaaaa! nu är hon "Back on track" igen. Malin är Lycklig!
14/7Jag kom hem från Öland (åkte tåg/buss alldeles själv)
- Ni som känner mig skulle säkert precis som jag få hjärtat i halsgropen när ni fick veta att jag skulle åka hem ända från Löttorp (Norra Öland) till Borås ALLDELES SJÄLV! Men vad hade jag för val? Hem skulle jag ju. 6 timmar tog resan och det helt prickfritt. Förutom en liten incident på Alvesta Station. Men Hem kom jag... i tid!
17/7 T-kväll med Anna
- Denna kväll är svår att återge för er som inte var med. Den var helt fantastisk. Den innehöll allt vänner, kaffe, LOKA, E.M.D, flirtar och skrattanfall.

Så nu fick ni iaf lite uppdatering om den senaste tiden i mitt liv!

See you later!
Malin


RSS 2.0