Smörgåstårta och självmord

Dagen har sett ut som följer:

10:10
Väcktes av att min mobil ringde, det var Micke som ville snacka. Eftersom jag inte var så pigg just då så sa jag att vi kunde höras lite enare när jag hade piggnat till.

- - - - - - - - - -

10:20
Gick jag med sömniga steg in på toa och "doppade" ansiktet i kallt vatten för att piggna till. Sedan gick jag ut till rummet igen och satte på datan eftersom jag hade lovat Micke att komma in på MSN så snabbt jag kunde. Och jag är ju en så snäll flicka att jag gör som ngn säger till mig.

- - - - - - - - - -

Men efter det gick allt fel!
Jag loggade in på MSN och där möts man av ett hjärtligt välkomnade. Efter det får man höra hur sur man tydlighen är. Detta har jag väldigt svårt att förstå eftersom jag inte tycker det är så konstigt att man är kort i svaren och lite seg när man precis har blivit väckt. Men Micke delade tydligen inte den uppfattningen med mig. Jag uthärdade cirka 30 minuter framför datan sedan gick jag in och åt frukost, och läste tidningen.

Efter det så tillbringade jag ännu en stund framför datan och fick höra det ena och andra om vad man tydligen tycker om folk. Jag tycker tydligen saker som jag inte visste själv, *hm* tokit!
Undra om det har gått för långt när man har fått ngn att tänka ta självmord. Alltså inte jag men Micke vill tydligen det på grund  av mig. Kan inte förstå varför men så är det iaf.

- - - - - - - - - -

14:25
Åkte på kalas till mormor o morfar. Mormor fyller nämligen 78år imorgon.
Där satt man och inte kunde släppa tankarna på "vad man ställt till med". Men jag var inte allt för upptagen så att jag kunde få ner en (två) bit(ar) med smörgåstårta *mums*.

- - - - - - - - - -

17:20
Äntligen hemma igen! Jag tillbringar en stund framför "Dumburken". Zappade runt på alla kanaler men det fanns inget kul att se på. Det enda jag tittade på var de sista 30 minuterna på Saknad på TV4+.

- - - - - - - - - -

20:15
Middagen var serverad och det vara bara att sätta sig till bords för att äta. Ingenting går upp mot en grillad fläskkarré med ris och chilisås. Det är mumsigt!

- - - - - - - - - -

21:50
Nu så sitter jag här och inte vet vad jag ska göra. Det enda som är inplanerat för ikväll är telefonsamtal från Theresa annars är det lungt.

Ni får ha det så bra.


Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
// Malin

Dagen efter Torsdagen...

.... är fredag. Den har för tillfället fullt upp med att passera och lägga sig i högen "passerade dagar 2006".

Den här dagnen kommer inte lämna några större avtryck i världshistorien (okej kanske som den lugnaste). Idag har jag nämligen inte gjort ngt vettigt. Jag har inte gjort ngt som inte stod på "schemat". Det vill säga att jag gjorde inget annat än att kolla mailen, tittade på 7th heaven och tyra bakns show och läste tidningen
Men det har varit en behaglig dag ändå måste jag erkänna.

Kvällen har jag tillbringat med "the Family" och firat att mamma o pappa börjar sin andra halvlek av semester detta år idag.

Just det! Nu höll jag ju på att glöma bort det viktigaste som har hänt under dagen: Jag har gått och varit avundsjuk på och självklart saknat min vän Johanna. Som i morses tog flyget till Mallorca för att tillbringa de närmaste två veckorna där. Hoppas hon har det bra i värmen!

Ni får ha det så bra allihop.

Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
För utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o Yllekramar
// Malin


RSS 2.0