Hej Bengt

Jag tycker verkligen synd om er.
Ni missade verkligen världens hejdundrande jubileum i helgen. Sjöbo Ungdomsgård (mitt andra hem) firade nämligen 50år! Det var hue kul som helst, konserter, öppethus, mingelkväll, drama i kyrkan och mkt mer.

Jubileums recension
Fredag: Mingelkväll med gården-besökarna och personalen (vet inte vad jag var den kvällen, jag tror det sistnämnda). En och annan gården räv tittade och in. det bjöds på frukt, tunnbrödsrullar, drick och pajer. Man får ju inte glömma underhållningen ifrån scenen. Den var verkligen världsklass. "he Bengt" var ju bara för skön. Till och med prästen stod och hoppade.
Kvällen avslutades med konsert i kyrkan (bättre sent än aldrig). Det var Jonathan Johansson som ville ha våran uppmärksamhet. Det var lite svårt eftersom klockan var 23:47 när jag tog ton. Men jag höll mig vaken hela konserten (35 min). Sen kunde man ju glömma att få komma hem och nana. Nu var det ju städning som gällde. Kom inte hem förrän klack var 01:43. Då vart jag Liiiiiiiite trött.

Lördag: Tillbaka på Gården igen klockan 12:05. Nu var det öppet-hus med utställningar och föreläsningar som gällde. Det var väl inte så att det var vakuumförpackat med folk direkt, men det var tillräckligt. Det var en lärorik dag. fick veta mkt om rättvisemärkta produkter. Att en Marabou choklad kaka som vi betalar ca 18 kronor för tar ca en vecka att tillverka. Tänk dig att få ca 3 kr i veckan.Denna kväll hade en tidigare men lika spektakulär avslutning; Eldshow och konsert (Kid Galahad). Dom var verkligen sket-bra på ren boråsiska. 

Söndag: Ungdomsgårds-gudstjänst. Den var pricken över i. Lite Overhead-dramatik gjorde det hela lite kuligare. Den här kvällen slutade också med städning och kånkning av ljudanläggning. Men summa och summarum så har det varit en toppen helg (utan plugg)

Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
// Malin

Älskling Hjälp Mig Städa

Alla dessa reality serier, "Älskling vi dödar barnen", "Bonde söker fru" och "idol". Jag har Aldrig rikitgt fattat det roliga med att göra bort sig i tv eller kartlägga sitt pivatliv för resten av Sveriges befolkning. Men men så länge jag slipper är jag nöjd.
Jag kanske ska starta en egen reality serie .. hmm undra vad den skulle gå ut då. Kanske den som städar Malins rum snabbbst vinner. JA det var en bra idé.
Om det är ngn som vill anmäla sig så går det bra att skicka ett mejl.

Som ni kanske förstår så har jag ett "problem": Jag måste städa. Det är långt ifrån det som står överst på min "roliga-lista". Så den här helgen har inte innehållit ngn som helst städning.

"Å vad du är lat Malin och inte orkar städa"
Vadå trött? Ne nu tycker jag att vi lugnar ner oss lite. Nu var det faxit så att jag pluggde istället. Är inte det bättre?
"Okej då, Duktig Malin"

Ja det är faxit sant, jag läste att sidorna till kemiprovet och mina anteckningar fyllde ca 13 A4 sidor, de du *stolt*.

Sammanfattningsvis kan man säga att jag harpluggat in en hel vecka Kemi under två dagar.

Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
//  Kemist - Malin

Skit engelska!

Hej. Ja nu sitter man här i sin fåtölj, titttar på tv och bloggar samtidigt (märk väl att jag kan gör tre saker samtiigt)
Idag slutade vi 11.10 på grund av att det var halv studiedag =) sånt gillar vi.
Innan jag tog bussen hm gick jag inte och köpte en tröja på Gina Tricot, den är superskön =D

När jag kom hem bytte jag bara till min nya tröja, för att brumma iväg till mormor o morfar =D Alltid kul att gästa dom.

Nu var det slut på det roliga. När jag kom hem var det bara att ta tjuren i hornen eller att bita i det sura äpplet. Med andra ord ta fram englska böckerna och se lite begåvad ut. Angående det sist nämnda så sprack det väldigt fort. Nu har jag iaf skrivit några rader men vet inte om jag har gjort rätt. Ska prata med våran lärare om detta imorron, hoppas bara att jag får ett bra svar.

Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv.
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
// Malin



Sorry!

Visst blir man arg på datorer iband (ofta). igår blv jag tillsagd att blogga. Och det gjorde jag med men nu var det bara det att datan "slocknade" precis när jag var klar *morr* detta ledda naturligtvis till att HELA inlägget försvann.

Och nu orkar jag inte skriva om allt, sorry =(

Denna dag = pain
Mitt knä gör mig verkligen tokig, det gör raeally ont. Men vem bryr sig, JAG =) det räcker tycker jag! haha

Så nu ska jag nog sluta innan datan "slocknar" igen :S

Ta hand om dig.
Du är den viktigaste i ditt liv (och mitt).
för utan dig skulle du inte finnas!

Smultronpussar o yllekramar
// Trötta-Malin

RSS 2.0