Grodan

Ni får ursäkta om jag inte är så sammanhängande men just nu befinner jag mig inte på jorden hos er andra utan och svävar på små fluffiga moln. Jag är såå lycklig.

En gång är ingen gång två gånger är en vana. Gäller det allting? Jag hoppas det. Men om jag tänker efter lite så är det nog inte så i detta fallet. Men jag är som en groda jag lever på hoppet.

Det finns iaf ngt där, men exakt vad det är kan jag inte säga för det vet jag inte. Jag vill hoppas att jag vet men jag tor inte att jag vet rätt.

Men förra gången var det jobbigare än just nu för nu vet jag att det kommer bli mer. mer hur mkt mer vill jag inte en spekulera i, jag vill inte bli besviken.

Jag hoppas bara inte att Björn Rosenström har rätt iaf - En gång är ingen gång, två är lika med noll, Men som sagt Grodan Malin lever på hoppet!

Tack för uppmärksamheten!
//den lyckliga Grodan Malin

"Tidsproblem"

Jaha vad gör man nu då? Nu har man hållit igång i ett par veckor och nu när man äntligen är ledig vet man inte vad man ska göra. Det är väl ett lyx-problem kan jag tro, men det är ett svårt sådant. De senaste två dagarna har jag tillbringat i sängen och i soffan framför tvn, för att bara vila. Men det är inte alltid så kul.
Längtar tills på torsdag då jag ska träffa min lilla blondin för att gå den första torsdagskvällen på torget. Okej det kanske inte är mina favoriter på scenen men de är inte fyskam heller. Man kommer väl att gå och nynna "Han tog av sig sin kavaj sparkade av sig båda skorna..." i en vecka sen tills nästa torsdag.
Hoppas att jag kommer på ngt att göra imorgon så att jag inte ruttnar bort. Hade tänkt åka ner till stan men vet inte om jag har pengar till det. Ni kan ju tänka er nu har inte Malin vart i en affär på tre veckor - shoppingabstinens. Jag får nog vänta på lönen som kommer på fredag.

Ne nu ska jag förbereda mig inför "Allsång på skansen" som börjar om någon minut.

Ha de gött
Hejs *vink*


Home Sweet Home

Nu är jag Äntligen hemma. Har inte vart hemma på två veckor. Det känns sååå skönt
Det är inte så att jag inte har tyckt att det varit kul på de två lägrena jag har varit på
Men Borta bra men hemma BÄST!
Så nu ska jag vara hemma ett tag för att vecka 28 åka till Öland en vecka

Vi höres och synes
//Malin

Check

Nu är ett av alla projekt denna sommaren avklarat.... nämligen Studentbalen '08!
Det var hur kul som helst.. Okej maten (kyckling med potatisgratäng och baileyspanacotta till dessert) kanske inte var värd 550kr men men vad ska man göra åt saken... Kom undan rätt billigt ändå med min outfit. Någonting ska man ju lägga pengar på.
Nu är det nästa mål som gäller... Studenten '08! Detta hänedr på torsdag...

ÖPPET HUS
5/6 från 13:30
Välkommen!


Nu ska jag åka ner tillstan och fixa det sista till niklas födelsedagspresent.. han fyller nämligen 15 i morgon och det måste ju firas :)

Ha en underbar dag i det underbara vädret!
//Malin

RSS 2.0