Laptop-påse

Ja vad ska man säga alla kan ju inte vara lika smarta som vissa andra. Men man kan inte vara hur trög som helst heller, eller kan man det?
Idag fick jag iaf ett konkret bevis på at en viss person är trögare än vad jag hade trott innan.

Jag står och väntar på Johhy som är på toaletten då två av våra gamla klasskompisar kommer. Jag förstår att dom snackar om att en av dom har köpt en ny laptop.
Kille: Snart kan jag gå och styla med den här på skolan.
Tjej: varför gör du inte det nu då?
K: Jag måste köpa en väska först. Men jag har inga pengar
T: Hur mkt kostar en sån då?
K: 700 kr, man vill ju ha en snygg.
T: Varför tar du inte bra en plastpåse eller ngt. Det är ju gratis.
K: Jag kan ju inte bära omkring en laptop för 12.000 kr i en plastpåse från ICA. Tänk om det går hål i påasen och jag tappar den
T: Ja just det det har du rätt i.

image25

TE05DV

Nej det är inget artikelnummer eller ngt sådant. Det är faktiskt min klass!
Ja inte nog med att man började i ny klass igår så skulle namnet krånglas till också.

Håll i er nu!
Vi skulle egentligen ha gått i TE3VD men...
...eftersom skolledningen har bestämt sig för att ändra om vad det gäller inriktingarna så heter det nu Design och Virtuell teknik (DV) istället för Virtuell Design (VD).
Inte nog med det så ska det inte längre heta att man går tredje året (TE3DV) Nu ska namnet på klassen istället innehålla det år som vi började ettan (2005).
Jag förstår varför ni  inte hänger med det gör nämligen inte jag heller. Men varför krångla till det. TE3VD låter väl jättebra.. eller?

Puss o kram
Vi ses på stan

Vara eller icke vara.

Jag vet inte vart vi står
Ska vi bara vara vänner eller ska vi utveckla det?
Det är inte så lätt att läsa dig.
Du är hur mysig som helst mot mig
Men skulle det kunna hålla om vi utvecklar det?

Vi är ju så olika men ändå lika
De flesta tror att vi är som natt och dag
men det stämmer inte

Jag vet inte vad jag ska göra eller säga.
Eller behöver jag ens göra någonting
Det kanske är bra som det är
Jag kanske bara ska njuta av situationen

Men om vi nu skulle gå vidare
Hur skulle det bli då?
Stelt? Ja risken finns ju alltid
Men känner jag dig rätt (vilket jag tror att jag gör nu efter så många år)
så tror jag att det skulle vara allt annat än stelt

Snälla kan du inte ge mig En ledtråd på vad du känner
Det hade varit mkt enklare då.

Puss o Kram

image24

Framtiden

Jag vet inte om jag ska skratta eler gråta. Nu är det bara ca 43 tummar kvar tills man sitter i skolbänken igen. Det ska bli skönt att börja det sista året. Snart är det över! Samtidigt som det är hur skönt som helst att inte gå i skolan. Men det är bara att stå ut, det är ju som sagt inte långt kvar tills det är över.

Vad ska man göra sen då?. Resa, jobba slappa plugga? Som det ser ut idag ska jag INTE plugga men man vet aldrig med Malin.

Om man ska jobba vad ska man jobba med då. lagerarbetare på Ellos lockar ju inte och inte heller sitta i kassan på City. Men det lär väl bli ngt sådant en stund iaf. Jag måste resa någonstans det är ngt som jag har lovat mig själv. Och det tycker jag att jag är värd efter 12 år i skolan.

Men det är ju ett år kvar till dess. Det löser sig.


Tv-bänkar och Tequila

Okej eftersom detaljer från torsdagen krogbesök var utlovat så får jag väl ta mig i kragen och skriva ett inlägg.


Det började med
en mkt konstig bilfärd från Johanna (Norrmalm) till Mirry (Hulta). Det var nämligen så att när jag och Johanna kom ut till bilen så såg vi genast ett "litet" problem i baksätet. Det låg en stor kartong där innehållande en tv-bänk från IKEA. Men detta problem löste vi gen om att lägga våra väskor i bagaget och jag satte mig jämte Ulrika i framsätet. Så långt var det normalt. Nu skulle ju bara Johanna med också. Hon fick Ligga på "tv-bänken". Det var verkligen en syn utöver det vanliga.


Väl framme hos Mirry
, dit också Vix och Cicci hade tagit sig, var det iordningsgörande som gällde. LITE kort togs också *smile*. Väl klara där så bar det av till förfesten hos Honey.

Där dukades det upp med cider, öl, sangria och nötter. Stackas Honey som fick springa fram och tillbaka på order från sina krävande gäster.


Vi hade bestämt oss
för vilken buss vi skulle ta ner och var i god tid vid busshållplatsen. Bara ngn minut innan bussen kom så kom Honey på att hon hade glömt sitt ID-kort. Hon gick tillbaka hem igen för att hämta det. Jag och Johanna var så kissenödiga att vi var tvungna att gå. Vi gick till Mirry som satt vid en annan busshållplats eftersom hon hade vart hemma och bytt skor. Vi stannade och gjorde våra behov i en buske. På busshållsplatsen mötte vi Johannas gamla klasskompis. Sen kom äntligen bussen.


När vi kom till Swing
sattes Vix, Cicci och Honey på prov. Vix och Cicci skulle spela utbytesstudenter från Hong Kong efter som dom inte är fyllda 18 än. Jag måste erkänna att det såg lite kul ut när Honey sprang fram och tillbaka mellan vakten och Vix och Cicci. Men det slutade tyvärr med att de fick åka hem. Synd!


Yes nu är vi inne
. Jag och Johanna var tvungna att göra ännu ett toalettbesök innan  vi kunde inta baren/dansgolvet. Jag tror att Johanna blev lite förvånad när hon kom ut från sitt toalettbås för det första hon får se är Mig ligga och krypa på golvet. Jag hade nämligen tappat min ring.


I baren
köpte vi varsin drink och gick och satte oss i soffan för att dricka. Det var nämligen nästan bara vi på Swing än så länge så vi ville inte gå upp på dansgolvet.

Precis när vi hade druckit upp det sista ur våra glas gick jag, Johanna och Honey till baren för att beställa varsin shot. Det blev varsin tequila. Det satte fart på en kan jag säga. Nu var det dans som gällde.

Vi dansade en stund innan det var dags för nästa drink.


På dansgolvet
hade jag och Johanna två killar som var på oss om och om igen. Tack Johanna och Mirry för att ni räddade mig!

Vi köpte en sista drink innan det var dags att åka hem.

 

Sammanfattningsvis: Det var en intressant afton. Den innehöll det mesta.

Betyg: M M M m (3,5/5)


Full(bokad) helg

Jag vet att det är många som inte håller med mig om följande (men nu är det så att jag tycker att det ä så här): Nu är helgen här!

Och helgen är näst intill fullbokad. Det är just snyggt att man har haft ett rellativt slött sommarlov och nu sista helgen ska det finns hur mkt som helst som ska göras.

Helgens planer:

  1. Lämna in min iPod
  2. Krogbesök
  3. Julia fyller 5 år (kalas)
  4. Daniel fyller 30 år (kalas)
  5. Kräftfiske

Förstår ni vad jag menar med fullbokad. Men det ska nog lösa sig. Idag är det iaf bara krogen som gäller. Det ska bli gött att släppa loss.

Skriver om händelserna allt eftersom. Håll ut!


Anna Davidsson

Hej, Mitt namn är Anna Davidsson. Jag bor i Göteborg och är 46 år gammal. Jag är Försäljare på Svenska Spel och mina intressen är att städa, diska och spela teater. Jag har/ har haft 4 barn och min hårfärg är svart. Min ögonfärg är blå. Jag älskar att lyssna på Opera och favoritlåten är Hello!


(Som förnamn sätter du dit ditt andranamn och efternamnet tar du från din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av din mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med, och dina intressen är det du avskyr eller helt enkelt inte gillar. Du har lika många barn som du har piercingar (öronhängen räknas). Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig, och ögonfärgen är detsamma som färgen på dina byxor/kjol. Musiksmaken/genren är den du avskyr mest, och Favoritartisten/bandet är den vars låt du lyssnade på senast.)

Njutning

Angående matchen igår (Valencia - Elfsborg) så förstår jag min inte på det tidningarna skriver.
Är det så konstigt att Lilla Elfsborg förlorar med 3-0 mot ett lag som är rankat som ett av de tio bästa lagen i Världen. Det tycker iaf inte jag.
Okej jag kan hålla med om att Elfsborg var lite fega när det väl fick bollen och såg väldigt överraskade ut men är det så konstigt då? Valencias passningar går som på ett snöre, mottagning, dribbling och passning i en och samma rörelse. Det går inte säga annat än att det är mäkta imponerande.
Men visst det hade blivit en roligare match här hemma på Borås Arena om det inte hade blivit så "många" mål. Men nu är det så här och det är bara att acceptera. Vi får se det från andra synvinklar, vi får lära oss av de som kan spela fotboll bättre än oss, vi får iaf kvala in i Uefacupen, hur ofta är ett världslag på besök i Borås.Så deppa inte sönder nu. Ta det för var det är och njut av tillfället att se underbar fotboll på Borås Arena, för det ska jag göra.

Hoppas att vi ses där!

image23


List since 2005

Jag läste gammla mail nyss och då hittade jag en lista som jag hade fått från lilla Johanna ngn gång 2005 som jag tänkte dela med mig av. Hoppas inte att ni blir allt för uttråkade.

1. VAD HETER DU (FÖRNAMN, ANDRANAMN, EFTERNAMN)?
Malin Anna Schön 

2. VAD HAR DU PÅ DEJ JUST NU?
Mysbyxor och en t-shirt 

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Lauren Hill 

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Jag var hos mormor och morfar
 
5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Ett äpple
 
6. DET FÖRSTA DU GÖR NÄR DU VAKNAR?
Kollar vad klockan är och undrar om jag kan sova längre
 
7. DEN SISTA PERSONEN DU TÄNKTE PÅ I MOTSATTA KÖNET?
Pappa! I Love You!
 
8. DET FÖRSTA DU GÖR NÄR DU SER NÅGON SKIT SNYGG PERSON?
Kollar lite extra 

9. GILLAR DU DIN SKOLA?
Det är en helt underbar skola ångrar verkligen itne att jag vade TEKNIS!
 
10. HUR MÅR DU IDAG?
Huvudet upp och fötterna ner
 
11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Det beror på sammanhanget
 
12. MJÖLK ELLER VATTEN?
Mjölk för det mesta
 
13. FAVORIT SPORT?
Fotboll och friidrott

14. HÅRFÄRG?
Just nu har jag rödbrunt hår
 
15. ÖGONFÄRG?
Melerade
 
16. SOMMAR OCH SOL ELLER VINTER OCH SNÖSTORM?
Sommmar och sol
 
17. VILKEN FÄRG ÄR DET PÅ DIN TAPET ELLER VÄG?
Vita och röda
 
18. VEM ÄR DIN IDOL?
Min Morfar
 
19. FAVORIT GODIS?
Sura flaskor
 
20. SISTA FILMEN DU SÅG?
Wold Trade Center (för andra gången)
 
21. SÄMSTA DAGEN I VECKAN?
Söndagar, då vet man att helgen är slut
 
22. FAVORIT HOBBY?
Umgås med vännerna och shoppa
 
23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT SÄGA TILL NÅGON ATT DU GILLAR DEN?
Ja det är jag nog
 
24. FAVORIT TV SERIE?
Följer ingen serie
 
25. VÅR ELLER HÖST?
Hösten, gillar de fina färgerna
 
26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
En fin blandning är väl trevligt
 
27. FLÖRTARE ELLER HÅLLER HELLST TILL EN O SAMMA PERSON?
det beror på om jag är singel eller inte
 
28. BLÅBÄR ELLER HALLON?
Hallon
 
29. BERÄTTA EN HEMLIS?
Ne men då är det ju ingen hemlis
 
30. VEM E DEN SNYGGAST KILLEN/TJEJEN PÅ DIN MSN LISTA?
Snyggaste killen är nog: Marcus
Snyggaste tjejen är nog:


31. ÄR DU KÄR I NÅGON JUST NU?
Ja det kanske jag är
 
32. OM DU VAR TVUNGEN ATT FLYTTA VART SKULLE DU FLYTTAT DÅ?
Agios Nikolaos, Kreta
 
33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Verkligehetstrogna
 
34. Vad SKA DU GÖRA IKVÄLL?
Jag ska titta på film
 
35. FAVORIT SAK?
Min Laptop
 
36. KAN DU BÖJA TUNGAN SOM ETT U?
Jupps
 
37. KAN DU VIKKA PÅ DINA ÖRON?
Nej inte en millimeter
 
38. GILLAR DU ALLA HJÄRTANS DAG?
Ja det är en mysig dag
 
39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Ja det är jag. Jag har ett hem, mat på bordet, vänner, familj, och jag kan unna mig vardagslyx

Malin Schön + Jason Mraz = Sant?

1. Sätt på din musik på "blanda"/"shuffle"
2. Klicka på "nästa" efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar på frågan
4. FUSKA INTE!

1. Vad anser du om sex?

Livets teater (Magnus Uggla) - Ajjemä visst är det så

2. Är sex bra?
Roffe och jag (Nationalteatern) - Vad ska detta betyda?

3. Bästa åldern för detta ämne?
Kids (Robbie Williams, Kylie Minogue) - Nej nej nej hller inte med

4. Skönaste stället att utöva dessa aktiviteter?

Satisfaction (Benny Benassi) - Ja det vill man väl uppnå iaf

5. Skönaste ställningen?
Våld på öppen gatan (Nationalteatern) - Asg det låter som om jag gillar hårda tag

6. Ditt drömligg är? ( ARTIST/GRUPP )
Jason Mraz - Ja jag skulle iaf inte tackat nej

7. Bästa sexet med? ( ARTIST/GRUPP )
Rihanna - Nemen vänta lite nu är inte hon tjej... hmm

8. Porr är..?
Walking on the sun - Jasså jag gillar det så mkt.. jaha

9. Detta tycker jag om porr?

För kärlekens skull (Helen Sjöholm) - I vissa fall kanske

10. Det bästa med sex är..?

I belive I can fly (Yolanda Adams) - Undra hur det yttrar sig

11. Du medverkar i en porrfilm med namnet..?
Natalie (Ola Svensson) - Jasså det var ju intresant

12. Detta beskriver dig som älskare..?
Somenody's baby (Jackson Browne) - Haha

13. Bästa omständighetena att ha sex under?
In the mornig (MaryMary) - Det kan väl stämma ibland

14. Vilken låt ska spelas under sexakten?
Hate that I love you (rihanna, Ne-Yo) - Är det verkligen så smart?
 
15. Hur reagerar din sexpartner efter?
One of the ones (Amy Diamond) - Bra eller dåligt?

Diskterapi

Jag vet inte om jag ska känna
Ska jag skratta eller gråta?
Det är två starka könnslor som bubblar inom mig just nu.
Den en vill att jag ska vara hur lycklig som helst
Samtidigt som den andra vill att jag ska gå och gräva ner mig någonstans och komma tillbaka när allt är över
Jag vet verkligen itne hur jag ska bära mig åt.

Men men det löser sig väl hoppas jag

Ikväll/natt är det jobb som gäller. Det ska faktiskt bli kul, vet inte varför jag ser fram emot det så mkt... Det är väl ett sätt att slippa tänka på annat och bara tänka på en massa disk. Det kanske inte låter så kul med det är faktifkt ett bra sätt att slippa tänka. Eller ja man tänker väl hela tiden men man tänker inte på samma saker när man jobbar som när man sitter hemma.

Det var några livstecken från lilla Malin! Hoppas att ni får en trevlig kväll det ska iaf jag ha!

Puss o Kram vi ses på stan


En Underbar natt i min säng

Den här natten har varit den underbaraste på länge
Drömmen var så verklighettrogen.
Du var här hos mig
Du kysste mig
Dina öma ord satte spår i mitt hjärta
En känsla som jag mer än gärna skulle uppleva IRL
Vet inte om jag kommer att få tillfälle till det men det är iaf ngt som står högt ypp på min önskelista

Vet inte om det är ngn som förstå hur mkt du betyder för mig.
Kommer ngn någonsin att förstå?
Jag tror inte det

Det är bara att fortsätta att drömma

RSS 2.0